20210612_095400518_iOS.jpg

Guidet tur langs kysten

Vilt og vakkert!

20210425_135352986_iOS.jpg

Dalanekysten

FELLESTUR søndag 8. mai kl. 10.00 til ca. kl. 16.00. Pris kr. 350,- per person /650,- for familie. Fantastisk urørt område og ulendt vakkert terreng. Dette er en lang og tidvis stiløs tur, så man må være vant til å gå i skog og hei. Vi begynner i Mong og ender ved Hådyr. 

Vi går ifra Mong kl. 10. John Mong guider oss frem til og med Kviksvik.
Sigmund Birkeland guider oss fra Dauemannen til Hådyr.

Cathrine Johannessen og Kjetil Bentsen er med hele turen og passer på at alle har det bra.

Ta med mat og drikke for hele dagen. Se pakkeliste. Og gjerne badetøy om du er tøff.

Høydepunkter: Kviksvik, Dauemannen, Birkeland og Hådyr.
Spørsmål? Send mail på tur@thewildsw.no eller ring 99020930

Transport er ikke inkludert, men vi avtaler transport direkte med påmeldte.

Velkommen til en fantastisk opplevelse!

UTSOLGT

Kart Mong_Nesvåg.jpg

PRIVATTUR
Kr. 3.150,- for grupper. Vi anbefaler grupper fra 2-12 stk. Snacks inkludert.

Husk! Man bør være turvant og kunne gå i ulendt terreng. Dette er spektaktulært og stort sett urørt terreng.


Opplev idylliske fiskevær, spektakulære natur, sagnomsuste plasser, historisk sus, krigshistorie, utrydningstruet kystlynghei, snaufjell og en vanvittig vill kyst. Og selvsagt et par godt gjemte skatter…

 

Bli med på tur med Cathrine&Kjetil ifra #theWildSW med utgangspunkt i Egersund. Vi pakker sekken med litt god mat og kaffe og tar turen i urørt natur fra Mong til Nesvåg. Vi guider deg langs et spektakulært stykke Norge som krever litt tur-ferdigheter. Her er det ikke alltid sti. Vi viser deg steder du ellers aldri hadde kommet på å gå til. Landskapet er vilt og vakkert, og kombinasjonen av lokalkunnskap og natur er uslåelig. 

 

Dalane Kyststi strekker seg fra Hellvik i nord til Åna-Sira i sør. Stien tar deg gjennom et vilt og urørt landskap langs den unike kysten her ytterst i sørvest.

 

Langs Dalane Kyststi kan du oppleve de idylliske fiskeværene Mong, Lædre og Nesvåg, spektakulære utsiktspunkter som seilingsmerket Hådyr og fjelltoppen Dauemannen, sagnomsuste Oddsfjellet, historisk sus på vernede Sogndalstrand, fort og krigshistorie i Stapnes, utrydningstruet kystlynghei, snaufjell og vill kyst, samt fantastiske Jøssingfjord med Helleren, Kolbolten og Hellersheia. Stien går også forbi naturens eget kunstverk, Nesvåghålo, og andre hemmelige skatter.

 

Vi tar deg gjerne med på guidet tur på den delen av kyststien som du ønsker å bli bedre kjent med. Kontakt oss i dag for en skreddersydd opplevelse!

 
Bestill nå