top of page
20210612_095400518_iOS.jpg

Guidet tur langs kysten

Vilt og vakkert!

20210425_135352986_iOS.jpg

PRIVATTUR
Kr. 3.150,- for grupper. Vi anbefaler grupper fra 2-12 stk. Snacks inkludert.

Husk! Man bør være turvant og kunne gå i ulendt terreng. Dette er spektaktulært og stort sett urørt terreng.


Opplev idylliske fiskevær, spektakulære natur, sagnomsuste plasser, historisk sus, krigshistorie, utrydningstruet kystlynghei, snaufjell og en vanvittig vill kyst. Og selvsagt et par godt gjemte skatter…

 

Bli med på tur med Cathrine&Kjetil ifra #theWildSW med utgangspunkt i Egersund. Vi pakker sekken med litt god mat og kaffe og tar turen i urørt natur fra Mong til Nesvåg. Vi guider deg langs et spektakulært stykke Norge som krever litt tur-ferdigheter. Her er det ikke alltid sti. Vi viser deg steder du ellers aldri hadde kommet på å gå til. Landskapet er vilt og vakkert, og kombinasjonen av lokalkunnskap og natur er uslåelig. 

 

Dalane Kyststi strekker seg fra Hellvik i nord til Åna-Sira i sør. Stien tar deg gjennom et vilt og urørt landskap langs den unike kysten her ytterst i sørvest.

 

Langs Dalane Kyststi kan du oppleve de idylliske fiskeværene Mong, Lædre og Nesvåg, spektakulære utsiktspunkter som seilingsmerket Hådyr og fjelltoppen Dauemannen, sagnomsuste Oddsfjellet, historisk sus på vernede Sogndalstrand, fort og krigshistorie i Stapnes, utrydningstruet kystlynghei, snaufjell og vill kyst, samt fantastiske Jøssingfjord med Helleren, Kolbolten og Hellersheia. Stien går også forbi naturens eget kunstverk, Nesvåghålo, og andre hemmelige skatter.

 

Vi tar deg gjerne med på guidet tur på den delen av kyststien som du ønsker å bli bedre kjent med. Kontakt oss i dag for en skreddersydd opplevelse!

Kart Mong_Nesvåg.jpg
bottom of page