top of page

OM OSS OG OMRÅDET

Som navnet tilsier finner du The WildSW så langt sørvest som du kan komme i Norge; sør i Rogaland og vest i Agder.  

 

The WildSW er et område anerkjent av UNESCO for sin helt unike geologi, kultur- og naturarv, og kommunene Eigersund, Sokndal, Bjerkreim, Flekkefjord o Lund er del av Magma UNESCO Global Geopark, en av 3 UNESCO Geoparker i Norge.

 

I The WildSW kan du oppleve et unikt og variert landskap; høyfjell ved havet, kystlynghei, skoger, daler, innsjøer, vidder og vilt kystlandskap. Alt pakket inn i et heftig, røft, men behagelig kystklima som legger tilrette for aktiviteter året rundt.

 

Klatring, padling, kajakk, fotturer, teltturer, snorkling, turer med SUP og coasteering - kun fantasien setter grenser for dine opplevelser i det ville sørvest!

20210119_201753215_iOS 1.jpg
Giving Back
20201124_203118476_iOS.jpg

Hvem er vi?

Vi jakten på godfølelse i theWildSW, Norge. Hverdagsekspedisjoner & eventyr fra hav til hei!

Cathrine er undervisningsinspektør på en barneskole, og har erfaring som lærer fra videregående skole i blant annet reiseliv og geofag. I tillegg har hun jobbet som prosjektleder i en geopark. Hun er lidenskapelig opptatt av området i sørvest og er ekstremt god på å skape godfølelse på tur. Hun blir utrolig begeistret og entusiatisk for alt fra sommerfugler til solnedganger - eller en spesiell steinformasjon. Hun er sjefen for #godfølelse.

Kjetil er påfinneren og praktikeren som styrer med bål, leir, aktiviteter og bilder. Kjetil arbeider mye med praktisk HMS og klatring, og er grunder av Coastal Adventures AS.

Begge elsker å gå på tur, vise frem området, gi folk mestringsfølelse og er genuint nyskjerrig på nye mennesker. 

OG veldig lite høytidelige.

#thewildsw #godfølelse
Du finner begge på instagram som forholdsvis  @med_kjetil_pa_tur og @cathrinej0

bottom of page